Starbucks thermosbeker

De thermosbeker van Starbucks is gesierd met het befaamde Starbucks logo van de zeemeermin met twee staarten en laat iedereen in één oogopslag weten wat jouw favoriete coffee company is. Starbucks is niet alleen in Nederland een geliefd koffie bedrijf, maar wereldwijd en dat valt te merken. Er is dan ook een ruime keuze uit de koffieblends zoals de Caramel Macchiato en de Pike Place Roast, maar je hebt ook de sterke espresso’s of klassieke cappuccino’s. Het leuke van het hebben van een Starbucks thermosbeker is dat je deze mee kan nemen naar een Starbucks en kan laten vullen met je favoriete Starbucks koffie of je kan de beker gewoon thuis vullen met je favoriete koffie; dit veranderd natuurlijk niets aan het logo dat op de beker staat en dit maakt dat je altijd in stijl de deur uit gaat. Starbucks is namelijk, naast de lekkere koffie, natuurlijk ook gewoon een gestabiliseerde naam en wordt geassocieerd met stijl en geraffineerdheid. Starbucks thermosbeker Nederland ziet er net zo goed uit als de Starbucks thermobekers in het buitenland.

Naast dat het groene logo van Starbucks op de koffie thermosbeker Starbucks staat, kan je zelf de kleur van de beker bepalen. Wist je dat het logo van Starbucks in 1971 nog bruin was? Deze kleur werd een paar keer veranderd omdat er voor te zorgen dat bevolkingsgroepen zich niet beledigd zouden voelen. Uiteindelijk is de kleur bij groen gebleven.

Waarom een thermobeker van Starbucks?

– Je krijgt korting bij Starbucks wanneer je je eigen thermobeker meeneemt! Dit scheelt Starbucks een beker en dit scheelt jou geld.

– het Starbucks personeel zal nooit meer jouw naam verkeerd spellen op de beker, je kan je naam zelf op de beker zetten of als je een opvallend kleurtje kiest is dit waarschijnlijk niet eens nodig.

– De Starbucks thermosbeker is herbruikbaar en daarom ook milieuvriendelijk. Als je elke dag voor het werk koffie haalt, zijn dit al 5 bekers in de week en dus 260 bekers in het jaar; zonde!

– Doordat de bovenkant is afgesloten is er geen sprake van knoeigevaar en is de beker ontzettend mobiel, je kan deze makkelijk overal mee naar toe nemen. In het openbaar vervoer, in de auto of zelfs op de fiets: je koffie zal niet verloren gaan.

– De heeft een dubbele wand waartussen zich een vacuüm bevindt, hierdoor komt het drinken dat in de Starbucks thermosbeker zit niet gelijk in contact met de buitentempratuur en kan daardoor warm of koud blijven. De thermosbeker Starbucks houd je koffie dan ook gemiddeld voor 4 tot 8 uur lang warm door de diverse lagen waaruit de beker bestaat. Dit betekend dat je een aardig eindje kan reizen, zonder dat je koffie afkoelt. Koffie smaakt het beste op zo’n 85 graden, dus het is belangrijk dat na het zetten van de koffie en het inschenken van de koffie, de koffie zo heet blijft totdat deze wordt geconsumeerd. Met de Starbucks thermosbeker wordt dit voor je geregeld en kan je gewoon op pad zonder je zorgen te maken over een zuur bakje koffie. Houd er uiteraard wel rekening mee dat hoe meer koffie je uit de beker drinkt, hoe sneller de resterende koffie wat zal afkoelen. Hoe minder er in de beker zit, hoe makkelijker het namelijk is dat de warmte ontsnapt.

– Je kan onder controle houden hoeveel koffie je binnen krijgt. Wil je bijvoorbeeld niet meer dan 250 ML koffie per dag binnen krijgen, dat kan je dit met een koffiebeker van 250 ML makkelijk in de gaten houden.

– Naast dat je in de Starbucks thermosbeker warme dranken warm kan houden, kan je ook koude drank koud houden! Perfect dus voor op de warme zomerse dagen wanneer je meer zit hebt in een frappucino van de Starbucks of wanneer je je eigen gemaakt limonade lekker koud wilt houden. Een vers gemaakte smoothie past ook prima in de thermobeker.

– Soep valt ook onder warme vloeistoffen, dus je kan ook zelfs je avondmaaltijd meenemen in een thermobeker!

– De gemiddelde inhoud van een Starbucks thermobeker ligt tussen de 250 ML en de 360 ML, er zijn ook grotere thermobekers beschikbaar, maar dan gaat het meer richting de thermoskan; die zijn minder compact en daarmee minder handig voor de dranken die je graag onderweg mee wilt nemen. Desondanks kan je uit een thermobeker van 360 ML makkelijk een aantal bakken koffie halen, wanneer je bijvoorbeeld kleinere Espresso hoeveelheden drinkt.

– De beker bestaat uit stevig materiaal dus je kan de beker makkelijk met de hand afwassen of in de vaatwasser stoppen.

Ben je al overtuigd en wil je een Starbucks thermosbeker kopen Nederland (in Nederland)?